Simtecov dogodek Ansys Technology Day, ki je potekal 24. maja v Sloveniji, je na dan raziskovanja in inovacij združil inženirske navdušence in strokovnjake iz industrije.

Udeleženci so bili deležni prodornih predstavitev najnovejših dosežkov v simulacijski tehnologiji, vključno s predstavitvami orodij in rešitev Ansys, prilagojenih različnim panogam.

Iskrena hvala našim cenjenim strankam Gorenje, Hidria, Univerza v Mariboru, Pipistrel in Iskraemeco, ki so predstavili svoje zgodbe o uspehu simulacij in ponazorili, kako so jim rešitve Ansys omogočile inovacije in premagovanje kompleksnih inženirskih ovir. Udeleženci so izkoristili priložnost za povezovanje z vrstniki, izmenjavo idej in ustvarjanje dragocenih povezav znotraj inženirske skupnosti, spodbujanje sodelovanja in izmenjave znanja.

Ko razmišljamo o uspehu Ansys Technology Day v Sloveniji, se veselimo nadaljevanja naše poti inovacij in sodelovanja z inženirsko skupnostjo. Ostanite z nami za posodobitve o prihodnjih dogodkih in priložnostih za sodelovanje z rešitvami in strokovnim znanjem Ansys ter preverite naša prihajajoča izobraževanja Ansys tukaj!

Hvala vsem našim udeležencem, govorcem in partnerjem, da je Ansys Technology Day v Sloveniji nepozaben in vpliven dogodek.

Technology-day-Slovenia